Prefabrik Ev Modelleri

Wiki Article

Onlarca ev modeli arasından tercih yapmakta zorlanıyorsanız sizleri showroom binalarımızı görmeye davet ediyoruz. Bununla birlikte prefabrik ev fiyatları 2024, güncel fiyatlar olup indirime gitmiş bulunuyoruz.

Estetikle beraber kişiselleştirilebilir planlarıyla iç mekanda maksimum genişlikte ferah ve ergonomik yaşam alanları sunan Karmod yapıları konforuyla öne çıkıyor.

2024 trendlerine uygun mimariye sahip evlerimiz fifty yılı aşkın bir ömre sahiptir. Evin ömrü kullanıma bağlı olarak değişmekle beraber dünyanın bu kalitede prefabrik ev üretimi yapan sayılı firmaları arasında yer alıyoruz.

Prefabrik evler, fabrika ortamında önceden üretilen parçaların inşaat alanında hızlı ve kolay bir şekilde monte edilmesiyle oluşturulur. Bu yapılar, geleneksel inşaat tekniklerine kıyasla daha hızlı tamamlanır ve maliyet açısından daha etkilidir.

Proje çizim masrafı ödemeden hayalinizdeki modeli beğenerek villa sahibi olun. Villa modelleri arasında fashionable tasarımlarla birlikte klasik arzunuzu gerçekleştirebileceğiniz modelleri de bulacaksınız.

Karmod prefabrik binaların dış duvarları ten cm kalınlığında straforlu panel sisteme sahip olup klasik betonarme binadan çAlright daha fazla ısı ve ses izolasyonu sahiptir.

Evet, prefabrik evler 4 mevsim rahatlıkla kullanabileceğiniz kalite ve dayanıklılıkta imal edilen malzemeden yapılır. Ev yaptırmak istediğiniz bölgenin iklimine en uygun olacak şekilde malzeme imalatı yapılıp önlem alınmakta ve her mevsim evinize rahat bir şekilde oturabilirsiniz.

900 TL’den başlamaktadır yani prefabrik ev kaç para dersek ortalama bu rakamı düşünebilirsiniz diğer evlerimizi de kampanyalı prefabrik ev fiyatları sayfamızdan görebilirsiniz.

Örneğin evin kapılarını, mutfak dolaplarını, boyasını vb herhangi bir masraf kalemini kendiniz yaptırmak isterseniz bunları fiyattan düşerek yeni bir teklif alabilirsiniz.

Özellikle kamu projelerinin yüklenicisi büyük inşaat firmaları üzerinde oluşan termin baskısını tam zamanında kullanıma hazır teslimli prefabrik ev yapılarımızla ortadan kaldırmaya önemli katkı sağlıyoruz.

Bina ile zemin arasında ihtiyaç duyulabilecek yalıtım uygulamaların yaptırılması. Zemin betonu için gerekli hafriyat gibi işlemlerin yapılması.

Lüks yaşam alanı şeklindeki prefabrik konteyner, havuzlu ev gibi tasarımların yanı sıra ofis, atölye, depo olarak kullanıma uygun olanlar bulunur. Prefabrik ev konutlarının en önemli özelliklerinden biri de farklı iklim koşullarına göre üretilebilmeleridir. Yapıların duvar kısımlarında bulunan paneller arasında extremely yoğun izolasyon malzemeleri eklenerek hem ses hem de ısı yalıtımı sağlanır. Bu da klasik betonarme konuta kıyasla çOkay daha yüksek yalıtım sağlar.

Prefabrik evlerin betonarme yapılardan en büyük farkı hafif yapı olmasıdır. Depreme dayanıklı ve hızlı kurulan prefabrik evler aynı zamanda tüm iklim koşullarına uygun olarak inşa edilmektedir.

Sitemizde bulunan tüm görsel ve metinler firmamıza ait olup, yazılı izin alınmadan kullanımı kesinlikle yasaktır.

Report this wiki page