tekirdağ prefabrik ev - An Overview

Wiki Article

Belirtilen hazır ev fiyatlarına saha kurulumu işçilikleri dahil olup fiyatlar Eylül 2024 listesi baz alınarak önerilmiştir.

Ayrıca, prefabrik evlerin bazı bölgelerde yerel inşaat standartlarına uygun olması zor olabilir.

Güvenli ve sakin bir hayatın anahtarı olan bu evler, gereksinimlerinize ve taleplerinize uygun olarak tasarlanır. Tek katlı ev modelleri ve iki katlı modeller arasından seçiminizi yaparak iç ve dış tasarımını, oda sayısını, oda metrekarelerini, peyzaj planlamasını istediğiniz gibi yaptırabilirsiniz.

Hızlı üretimden oturuma hazır montaja one ay gibi kısa zamanda dubleks prefabrik ev sahibi olabilirsiniz

Prefabrik evler uzun ömürlü konut modelinde tasarlanıp üretilmekte olup four mevsim güvenle kullanılabilir. Kışın dondurucu soğuğunun yaşandığı uzun gecelerde veya yazın kavurucu sıcaklarında iklimlendirme en az enerji harcamasıyla kolayca yapılabilir.

Prefabrik ev modelleri aynı zamanda balkonlu, teraslı gibi pek çok şekilde olabilmektedir. Bütün modeller kullanıcılarına başlıca şu avantajları sağlamaktadır:

Prefabrik ev cıvata somunlu ve geçmeli yapı sisteminin verdiği avantajlar sökülerek farklı yerlerde tekrar kurulum yapılabilir.

Prefabrik evlerde küf oluşmaz sıcaklık açısından dengeli bir ortam sağlanır. Contemporary tasarımları edirne prefabrik ev fiyatları sayesinde insanların ruh sağlığı da ön planda tutulur. Prefabrik evlerin kırklareli prefabrik ev modelleri üretiminde, belirlenmiş kontrol noktaları vardır ve kalite kontrol en üst seviyede sağlanır.

Satış hizmeti sonrasında üretim ve montaj aşamasında profesyonel ekiplere sahip olmasına dikkat edin.

Prefabrik evler Fırtınaya ve Rüzgara eighty km/h dayanıklı yapılardır fakat daha üst bir fileırtına ve rüzgar esecek bir bölgeye yapılacaksa ekstra bir mukavvemet kazandırılması gerekmektedir bu konuda da yerin rüzgarını müşteri bizlere bildirirse bununla alakalı ekstra çalışma yapılmaktadır.

Demontaj ve taşıma ücreti karşılığında prefabrik evinizi istediğiniz konuma taşıyabilmekteyiz.

Prefabrik villanın özel çelik taşıyıcı sistemleri iç mekanda maksimum genişliği kapı aralar. Geleneksel villalardaki edirne prefabrik ev modelleri kolon ve kiriş daralmaları prefabrik villada tekirdağ prefabrik ev yaşanmaz. Geniş iç mekana eşyaları dilediğiniz şekilde en iyi ergonomide yerleştirebilirsiniz.

Prefabrik evlerin m2 fiyatları kat sayısı, oda sayısı ve malzeme kalitesine göre fiyatları değişmektedir. Her firmanın yapmış olduğu prefabrik ev kalitesinin aynı olmadığını hatırlatmak isteriz.

Belediyelerin prefabrik evler için arsalara ev yapma konusunda çeşitli kısıtlamaları vardır. İmarlı arsalara prefabrik ev yapılabilirken; tarımsal üretime uygun tarlalar tekirdağ prefabrik ev fiyatları için imar hukukunda imarsız arsa ibaresi vardır ve bu yüzden tarım arazilerine prefabrik ev yapılması izin verilmiyor.

Report this wiki page